Autor: 021.rs

Novi Sad
19.11.2022.
22:32
Jedan mladić povređen je u subotu uveče u udesu u Sremskoj Kamenici.
  • Vlada

    22.11.2022 09:52
    @Nova

    Ne razumem ovaj komentar. Kako može da neko vozi između 46 i 60 km/h kad se približava prelazu oko kojeg ima ljudi? Ne samo propuštanje pešaka, nego i samo usporavanje pred pešačkim prelazom nije opcija nego zakonska obaveza!
  • Komšije

    21.11.2022 00:57
    Naše ulice
    Kad će našu malu ulicu pored vrtića Čika Jove da srede.Ulica nam je popločana kraterima a na mostiću preko potoka imamo pravi akvadukt kad je kiša i izuzetno nebezbedno za pešake.
  • Nova

    20.11.2022 18:24
    zivim tu
    Pesacki na tom mestu posebno opasan kad je kisa.Ne zelim da tvrdim da je pesak kriv ali ako si na prelazu na ulici gde je jednini pesacki prelaz na tom delu i gde automobili voze izmedju 40 i 60km/h a ti prelazis i ne uveris se da vozilo zaista ima nameru da te propusti,nesto nije u redu kod tebe.Pesak je uvek duzan da se uveri i ostvari kontakt sa vozacem i bude siguran pre svega radi sebe i sopstvene bezbednosti.Takodje neznas da li u tom moment vozac kucka poruke na mobilnom,menja CD,zida kucu ili je pod alkoholom ili ima tog momenta infarkt.
    Pesaci kada prelazite dobro se uverite da vas je vozilo opazilo i da staje na vreme cak i kada ste na pesackom sa semaforom i imate zeleno svetlo
  • Komsinica Jasmina

    20.11.2022 13:07
    Dragi komsija
    Znate,Zelengorska , Ive Andrića Pudarska ,Jovanke Stojkovic, Plitvička…takodje su oko vas Komsija Mirovicu pa njih nam niste sredili? Mi da idemo po blatu kilometrima do autobusa dok se Vi vozite autom po novom asfaltu… i očekujete glasove? Nikad vise!
  • Putar

    20.11.2022 10:40
    Kada se ne radi onda pljuvacina po putarima,sad kad se radi vama opet ne valja. Presvlači se put star pola veka i neminovno je da se par dana preusmjeri saobracaj. Dodatni oprez neće nikome smetati.
  • Sremac

    20.11.2022 09:59
    Horor
    Glavna i najprometnija ulica u Kamenici sa prvim sumrakom već izgleda kao iz horor filma. Da ne govorimo koliko je opterećena i bez ovih radova.
    Trotoar malo imaš pa nemaš a noću vrat da polomiš!
    Parking mesto nigde osim dva ispred doma zdravlja, sve drugo stani gde stigneš da se uguraš.
    Sve u svemu napuštena i zaboravljena od gradskih "otaca".
    A ovi teretnjaci što opslužuju novi most i jurcaju kroz centar su posebna priča...
  • persida

    20.11.2022 09:19
    Semafor
    Ja zivim u Kamenici, ta ulica je bas prometna, velika je guzva, ide se i za ostala naselja tuda.Ima samo kod fakulteta pesacki koji se nevidi, svi jure, nece niko ni na pesacki da stane.Univer je tu blizu, kad bi tu isto bio makar pesacki, ako nema grad para za semafor. Da se decak brzo oporavi, i pazite se ljudi u saobracaju, i vozaci i pesaci !!!!!!!
  • Tamo 'vamo

    20.11.2022 08:28
    Radovi po kamenici,neosvetljeni pesacki..a kamenicani voze kola kao da su ih ukrali. Naglaseno drsko i bezobzirno.
  • Iva

    20.11.2022 01:09
    Zato što je zbog radova cela Kamenica preusmerena na tu ulicu. Pešački kod pumpe i Faksa je potpuno neosvetljen!!! Kiša, mrak, gužva, tamna garderoba, neminovno je bilo da će neko stradati.
    Dečku brz oporavak.
  • gargamel

    20.11.2022 00:16
    to je pesacki prelaz kod edukonsa, veoma opasan jer se linije ne vide toliko a okolina je specificna da baca odsjaj po kisi tako da se pesaci koji su sa strane, spremni da predju, ne vide najbolje. uvek usporim tu, cak i kada nema kise i nije prvi put da je neko oboren tu. pazljivo samo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna